Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central signa el conveni del trampolí emprenedor del Solsonès
09.11.2012

Al Consell Comarcal del Solsonès es va realitzar la signatura del conveni del Trampolí Emprenedor del Solsonès dins del marc del PAI del Solsonès. L’acte va comptar amb la presència del president del Consell, Joan Solà, el president del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, la directora del Cedricat, Imma Pallarés  i el president del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, Adrià Marquilles.

El Trampolí Emprenedor del Solsonès serà un centre únic impulsor de tota l’activitat relacionada amb el foment de l’emprenedoria a la comarca, ubicat al CEI, Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès. En aquest espai es desenvoluparà el programa consolidat INICIA del Consell Comarcal i CTFC el qual derivarà amb el Catalunya emprèn, així com el Pla d’Acció Immediata per l’ocupació 2012-2014- PAI, el programa FITA desenvolupat pel Cedricat i la continuïtat dels ajuts del programa LEADER i l’assessorament en Responsabilitat Social Empresarial.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept