Capcalera_altres1
El Departament i el grup Leader Consorci Leader Pirineu Occidental organitzen la Jornada “Gratitud, per uns paisatges vius i viables”
16.10.2019

Els dies 14 i 15 d’octubre s’ha celebrat al local del Molí d’oli de la Pobla de Segur les Jornades de “Gratitud, per uns paisatges vius i viables”, que han estat organitzades pel Consorci Leader Pirineu Occidental i l’Associació Marques de Pastor, en el marc del projecte Gratitud Pallars, amb la voluntat de generar xarxa i complicitat entre projectes i iniciatives amb valors similars, com la protecció de la naturalesa i la recuperació de patrimoni, ja siguin iniciatives impulsades des de l'administració pública,  projectes empresarials, o bé iniciatives ciutadanes sense ànim de lucre.

Durant la jornada del dia 14 es va generar un espai de reflexió sobre la corresponsabilitat en el paisatge, com evolucionen les nostres activitats, com ens relacionem amb el paisatge i quin impacte té aquest fet sobre el territori, amb la participació d’agents directament relacionats amb el paisatge per debatre, i així contrastar i apropar les seves visions, coneixement i experiències. I finalment, conèixer casos de territoris compromesos que estan treballant per a un desenvolupament sostenible dels seus paisatges.

El dia 15, la jornada es va centrar en la importància de comprometre’s amb el territori per part de les iniciatives empresarials i ciutadanes, i en el benefici que suposa fer aquesta aposta. Es van conèixer casos de bones pràctiques d’iniciatives compromeses amb el seu entorn i es va generar un espai per identificar i compartir problemàtiques i reptes comuns.

FONT: DARP 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept