Capcalera_altres1
El grup aragonès ADRI Jiloca-Gallocanta organitza a la primavera un curs d'ornitologia pràctica en aquesta comarca de Terol
21.02.2011

L'observació i el coneixement del món de les aus centrarà el Curs d'Ornitologia Pràctica que es durà a terme els dies 17 i 18 d'abril a la localitat de Baguena, i del 13 al 15 de maig a Las Cuerlas, poblacions ambdues de la província de Terol. 
  
El curs està organitzat per l'Associació per al Desenvolupament Rural Integral de les Terres del Jiloca i Gallocanta (ADRI Jiloca-Gallocanta), en col.laboració amb la Societat Espanyola d'Ornitologia (SEO-BirdLife), Sodemasa, i la Universitat d'Estiu de Terol. 
  
El curs té com a objectius aprendre a identificar en el camp de les aus silvestres més habituals (visu i cants) en aquest àmbit territorial; conèixer les bases de la gestió de les poblacions animals i la seva aplicació en la conservació de les aus; valorar la importància de la conservació de la biodiversitat, conèixer i practicar les tècniques d'ús habitual en els estudis de camp sobre aus, comprendre les bases del mètode científic en la seva aplicació als estudis ornitològics, i promoure la realització d'estudis científics entre els aficionats a l'observació de les aus. 
  
Està dirigit a estudiants universitaris i llicenciats de Ciències Biològiques, Ciències Ambientals, Veterinària i Enginyeria de Forests; agents de Protecció de la Natura; gestors del medi natural; professionals d'estudis d'impacte ambiental; guies turístics de patrimoni natural, i aficionats a les aus amb coneixements previs. 
  
Més informació al correu electrònic formacionadrijg@yahoo.es i al web http://formacionadri.blogspot.com

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept