Capcalera_altres1
El Grup d’Acció Local d’Estònia Peipsi - Alutaguse visita Catalunya
07.05.2012

Els propers dies 15 i 16 de maig una delegació formada per representants del grup Leader d’Estònia Peipsi – Alutaguse i promotors privats dels projectes Leader seleccionats com a millors pràctiques del darrer any realitzaran un viatge d’intercanvi al territori català.
El viatge, organitzat per l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, la xarxa regional dels tretze grups LEADER de Catalunya, juntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, i els GAL d’acollida, té l’objectiu de difondre les bones pràctiques de l’eix Leader a Catalunya així com fomentar la cooperació i l’intercanvi dels grups GAL catalans amb altres grups europeus.

Durant l’estada es visitaran experiències relacionades amb la producció i comercialització de productes agroalimentaris (oli i torrons), i el turisme rural (el Parc Astronòmic del Montsec,  el Centre d’Interpretació de les Garrigues, i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca); entre d’altres iniciatives que promouen la diversificació de l’economia rural.

Així mateix, durant les jornades de treball es presentaran els projectes de cooperació en els que participen els grups d’acollida i es debatrà sobre possibles col·laboracions amb el grup estonià.

Programa de la visitaComments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept