Capcalera_altres1
El grup GAL polonès “Warminski Zakatek” visita el Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia
16.04.2015

El grup GAL Warminski Zakatek està situat al nord de Polònia, a la regió dels mil llacs, i està especialitzat en temes d’emprenedoria, dinamització cultural local, així com en la promoció de “Pobles temàtics”, un projecte que busca la promoció econòmica d’una zona rural a partir de la diversificació d’activitats relacionades amb un tema en comú concret, per exemple el patrimoni, les plantes aromàtiques, etc.

Per tal d’establir possibles col·laboracions, i tenint en compte les similituds en les línies de treball d’ambdós grups, el Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia s'ha reunit amb representants del grup polonès a la seu de Concactiva. Una trobada en la que la delegació polonesa ha pogut visitar les instal·lacions del nou "Viver d’Empreses Agroalimentàries" de Montblanc , així com el "Viver de Celleristes" de Barberà de la Conca. 
Durant l'estada, també ha tingut lloc una visita guiada a l
a població de Montblanc que, en plena setmana medieval, és un exemple de com el patrimoni arquitectònic i històric d'una població pot donar lloc a múltiples activitats turístiques i econòmiques.

ARCA també ha participat en la trobada, a partir de l’acompanyament durant les visites d’intercanvi i la presentació inicial.

etiquetes: intercanvi
Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept