Capcalera_altres1
El projecte "Cowocat_Rural", un dels protagonistes de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible"
20.06.2018

Impulsada per la Red Rural Nacional, la revista "Desarrollo Rural y Sostenible" s'edita trimestralment i té entre els seus objectius divulgar les polítiques de desenvolupament rural que s'estan posant en marxa a Espanya i a la UE, i donar a conèixer els projectes més interessants relacionats amb la innovació, la sostenibilitat i el benestar dels habitants del medi rural.

El darrer número de la revista està dedicat a la innovació i al paper que poden jugar les TIC en el desenvolupament dels territoris rurals, i "Cowocat_Rural" és un dels projectes de referència que es presenten en aquest sentit. D'aquesta iniciativa en destaca el seu caràcter creatiu i innovador, una nova forma de treball col·laborativa en entorns rurals encara poc coneguda però amb un gran bagatge a Catalunya, que permet atraure i fixar capital humà qualificat a les zones rurals i, d'aquesta manera, retenir el talent. L'article destaca també la tasca que està desenvolupant el Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques, grup coordinador, per exportar aquest projecte a Europa tot participant en visites d'intercanvi i trobades internacionals de treball on s'han establert les bases per a un projecte de cooperació internacional centrat en el coworking. 

Article "Cowocat_Rural" - revista RRN

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept