Capcalera_altres1
Empreses de la Segarra presents al Fòrum Gastronòmic de Girona de la mà de Gustum
25.02.2013

Els dies 24, 25 i 26 de febrer es celebra el Fòrum Gastronòmic de Girona, l’esdeveniment més important de l’any en la gastronomia i productes agroalimentaris de qualitat. Al fòrum hi participen els cuiners i cuineres més importants del país, i s’hi realitza una exposició de productors agroalimentaris per tal de poder establir relacions comercials amb els professionals de la gastronomia i restauració que acudeixen a la cita gastronòmica.

De la mà del projecte GUSTUM, 26 empreses dels territoris que participen en el projecte (Lleida, Illes Balears i Euskadi) exposaran els seus productes en un espai preparat per l’esdeveniment; en concret de la Segarra hi participen les empreses el Pastoret de la Segarra i Bernaus Herbes.

L’objectiu principal de GUSTUM és el foment del desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori en sinèrgia amb la restauració, el turisme i el comerç, així doncs, es potencia la presència dels productors i elaboradors en els esdeveniments que els permetin establir una relació directa amb els consumidors finals i amb cuiners, restauradors i altres professionals que suposin una plataforma comercial pels seus productes.

 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept