Capcalera_altres1
En marxa la primera convocatòria "WiFi4EU"
06.11.2018

Aquest dimecres, 7 de novembre, a partir de les 13:00h, s'obre el període perquè els municipis europeus interessats participin a la primera convocatòria del programa "". Sota el lema "WiFi4EU - Wi-Fi gratis per als europeus", la Comissió Europea pretén fomentar i potenciar l'ús de les tecnologies de la informació i garantir l'accés gratuït a la xarxa a tots els ciutadans europeus.

El projecte WiFi4EU

  • Qui es beneficiarà del WiFi4EU?
    El projecte WiFi4EU està destinat als ciutadans de la Unió Europea i als visitants per posar a la seva disposició WIFI gratuït en espais públics com parcs, places, edificis públics, biblioteques i centres de salut. Els municipis i les empreses d’instal·lació WIFI podran instal·lar els punts d’accés WIFI utilitzant el Bo de la UE.
  • Qui pot sol·licitar un bo WiFi4EU?
    El programa WiFi4EU estarà obert a organismes del sector públic dels Estats membres de la UE, així com a Noruega i Islàndia, pertanyents al EEE. En la primera convocatòria solament podran sol·licitar bons els municipis (o administracions locals equivalents) o associacions formades per municipis. La llista d’entitats admissibles es va acordar amb cada Estat membre i estarà disponible a manera de referència perquè els municipis i les associacions puguin comprovar si compleixen els requisits per registrar-se i realitzar la sol·licitud. Les «associacions formades per municipis» poden registrar diversos municipis, però hauran de presentar una sol·licitud final independent per a cadascun dels municipis inclosos en el seu registre. Cada bo es concedeix a un municipi individual en qualitat de beneficiari. Els municipis poden beneficiar-se d’un únic bo al llarg de tota la iniciativa. Per tant, els municipis seleccionats en una convocatòria no podran presentar-se de nou en convocatòries posteriors. En canvi, els municipis que hagin presentat una sol·licitud i no hagin obtingut un bo sí poden tornar a presentar-se en cas que s’obrin noves convocatòries.
  • A quants diners equival un bo?
    Cada bo equival a 15.000 EUR.

El termini per inscriure's al programa s'acaba el dia 9 de novembre, a les  17:00h, si bé la Comissió seleccionarà les candidatures per ordre d’arribada.

Més informació

FONT: www.wifi4eu.cat

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept