Capcalera_altres1
IV edició dels Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals
05.07.2013

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha convocat la quarta edició dels "Premios de Excelencia a la Innovación para Mujeres Rurales".
 
Aquests premis busquen reconèixer projectes originals i innovadors que apliquin models de negoci basats en la gestió sostenible dels recursos rurals que permetin explorar nous jaciments d’ocupació o que responguin a les necessitats de les dones al món rural, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible del medi rural.

Els premis estan dirigits a aquelles persones físiques o jurídiques espanyoles privades que, per raó del que disposen els seus estatuts o normes per les quals es regeixin, exerceixin la seva activitat preferentment en el medi rural i el domicili social es trobi en el medi rural, entès segons la definició de la Llei 45/2007 de 13 de desembre de desenvolupament sostenible del medi rural.

El termini per presentar les candidatures finalitza el dia 17 de juliol.

Consulta la convocatòria 

etiquetes: dones premi
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept