Capcalera_altres1
Ja està en marxa la 7a edició del premi "Sostenibilitat i innovació: premis a estudiants i emprenedors de l'àmbit agroalimentari"
09.10.2014

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, BBVA i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu convoquen el premi "Sostenibilitat i innovació: premi a estudiants i emprenedors de l'àmbit agroalimentari".

L’objectiu d’aquest guardó és fomentar el desenvolupament i la innovació de les empreses agroalimentàries, i incentivar els joves estudiants i les persones emprenedores d'aquest sector a treballar i desenvolupar projectes amb processos innovadors i sostenibles.

Enguany, el premi ha introduït una nova categoria orientada a persones emprenedores en l'àmbit agrari i agroalimentari que tinguin un projecte innovador i sostenible. Els participants, d'entre 18 i 40 anys, cal que: 

  1. Hagin sol·licitat un ajut de nova incorporació al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en els darrers 3 anys (2012-2014).
  2. Siguin persones emprenedores amb un projecte empresarial a desenvolupar abans d'un any a comptar des de la data de sol·licitud. Les persones emprenedores podran optar als premis de forma individual o en equip.

El termini per presentar candidatures a la 7a edició dels premis finalitza el 17 d'octubre de 2014 per la categoria "estudiants" i el 21 de novembre per la "d'emprenedors".

Bases del Premi - Categoria Emprenedors
Bases del Premi - Categoria Estudiants 

Comments
assrtn1rak said:
<a href=http://citalopram.gdn/>citalopram 40 mg</a> <a href=http://cefadroxil.party/>cefadroxil</a> <a href=http://moduretic.us/>buy moduretic</a> <a href=http://buy-tetracycline.info/>order tetracycline online</a> <a href=http://buyskelaxin.webcam/>skelaxin muscle relaxer</a> <a href=http://buyrocaltrol.gdn/>rocaltrol</a> <a href=http://shatavari.science/>shatavari</a> <a href=http://fincar.cricket/>fincar</a>
StevenNow said:
<a href=http://medrol-online.gdn/>cheap medrol</a> <a href=http://atarax-online.trade/>atarax</a> <a href=http://buysilagraonline.accountant/>silagra without prescription</a> <a href=http://amoxicillin-online.trade/>amoxicillin</a> <a href=http://ventolin250.top/>ventolin</a> <a href=http://buyrocaltrol.party/>rocaltrol</a> <a href=http://buycefiximeonline.party/>cefixime</a> <a href=http://buyyasmin.club/>buy yasmin</a>
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept