Capcalera_altres1
JARC reclama al DAAM que consensuï amb la Taula de Concertació la retallada al Pressupost
31.01.2011

L’organització Agrària exigeix al DAAM que els ajuts cofinançats quedin al marge de la retallada per evitar la pèrdua de fons procedents de Brussel·les.

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) ha demanat avui al Conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, que abans de donar per tancades les retallades del pressupost del Departament, les consensuï amb els membres de la Taula de Concertació Agrària, és a dir les organitzacions agràries representatives (JARC, UP i Asaja) per tal d’evitar que aquestes puguin afectar ajuts estratègics per al sector que en aquests moments travessa una de les crisis més fortes dels darrers anys.

Des de JARC s’ha exigit al titular del DAAM que els ajuts cofinançats quedin al marge de la retallada per evitar la pèrdua de fons procedents de Brussel•les, ja que l’import que arriba de la UE i del MARM depèn de l’import que hi posa el DAAM. Entre aquests ajuts s’hi troben línies tan clau per al sector com són les incorporacions de joves, els plans de millora, els ajuts agroambientals (producció integrada, producció ecològica) els que es donen a les zones desfavorides.

FONT: JARC

etiquetes: finançament entitat
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept