Capcalera_altres1
La Comissió Europea posa en marxa el "Premi Europeu de Sostenibilitat"
12.06.2018

Per primera vegada la Comissió Europea posa en marxa un "Premi Europeu de Sostenibilitat", amb l'objectiu de reconèixer experiències i iniciatives encaminades a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 
Tenint en compte el caràcter transversal d'aquests Objectius, el premi es centra en un tema específic vinculat al que selecciona el "Fòrum Polític d'Alt Nivell de les Nacions Unides". Així, en l'edició d'enguany, l'àmbit del guardó gira entorn a "Donar poder a les persones i garantir la inclusió i la igualtat".
El Premi consta de quatre categories

  • Joves
  • Organismes públics
  • Organismes privats
  • Societat civil

Frans Timmermans i Jyrki Katainen, vicepresident primer i vicepresident de la Comissió Europea respectivament, donaran a conèixer els guanyadors en una cerimònia que tindrà lloc durant la primavera de 2019. El premi, de caràcter simbòlic i sense dotació econòmica, aporta una gran visibilitat que pot traduir-se en un major interès públic i una cobertura més àmplia dels mitjans de comunicació.

Es poden presentar candidatures fins el dia 14 de setembre de 2018.

Bases del Premi

FONT: ReDR / Comissió Europea 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept