Capcalera_altres1
La plataforma «Viure a rural» inclou informació sobre serveis del Solsonès
16.01.2018

La comarca del Solsonès apareix a la plataforma guia de serveis al medi rural «Viure a rural», que s'ha creat en el marc del projecte Leader "Odisseu" per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural. Es tracta d'un projecte impulsat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) i per la Direcció General de Joventut amb el cofinançament del FEADER, amb la col·laboració de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural.

Des d'un mateix lloc web (https://viurearural.cat) es proporciona informació bàsica, útil i actualitzada dels recursos d'aquests territoris molt diversos que tenen en comú identitats rurals. Al Solsonès hi apareixen associacions, escoles i serveis com ara el Centre Sanitari.

FONT: Diari Regió 7

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept