Capcalera_altres1
La RRN i la ReDR analitzen quin és el paper de les dones al món rural
09.03.2018

Amb motiu del "Dia Internacional de la Dona", la Red Rural Nacional-RRN i la Red Española de Desarrollo Rural (ReDR) impulsen dues publicacions on analitzen el paper de les dones al món rural.

Aprofitant que enguany el lema del dia de la dona és "Ara és el moment: Les activistes rurals i urbanes transformen la vida de les dones", la ReDR dedica el seu butlletí a recollir un seguit d'articles d'opinió on experts reflexionen sobre temàtiques com les diferències salarials existents entre sexes  i el paper de cuidadores que desenvolupen les dones al món rural. L'edició també recull les activitats i esdeveniments que han impulsat els Grups d'Acció Local per commemorar el "Dia Internacional de la Dona", així com un seguit de converses que la ReDR ha mantingut amb tècniques, gerents, coordinadores i comunicadores vinculades als grups Leader, per intentar conèixer més sobre les seves experiències vitals en el territori.
Descarrega't el butlletí 8M de la Red Española de Desarrollo Rural

 
La Red Rural Nacional, per la seva banda, dedica el número de la REVISTA DESARROLLO RURAL Y SOSTENIBLE a les dones rurals. Sota el títol "Les dones rurals no es rendeixen", la revista dedica el seu reportatge principal a les dones del medi rural com a protagonistes: les que viuen, treballen, comparteixen i lluiten per trencar la desigualtat en els nostres territoris. En aquest especial també es fa ressò d'actuacions impulsades pels grups Leader com l'exposició "Les tasques silencioses de la dona rural", promoguda pel GDR del Valle del Alto Guadiato; o iniciatives concretes com Ganaderas en Red, un projecte que neix del propi col·lectiu de dones ramaderes davant la necessitat de reivindicar l'espai de la dona en aquest món.
Descarrega't la REVISTA DESARROLLO RURAL Y SOSTENIBLE "Las mujeres rurales no se rinden"
 
Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept