Capcalera_altres1
Les quatre principals forces parlamentàries analitzen el futur del medi rural en un debat històric
01.04.2019

Les quatre principals forces parlamentàries -PSOE, PP, Podemos i Ciudadanos- participaran, el proper dia 3 d'abril, en un debat televisiu sobre "Despoblació, Repte Demogràfic i Medi Rural", que ha organitzat "Next Educación", sota la direcció del seu president, el periodista Manuel Campo Vidal.
La Xarxa Espanyola de Desenvolupament Rural (REDR) és el principal patrocinador d'un Debat històric que, per primera vegada, posarà sobre la taula les principals necessitats, dificultats i aspiracions del Medi Rural a Espanya. Un espai afectat, des de fa anys, pel greu fenomen de la despoblació. Per aquest motiu, aquest debat també compta amb el suport de les Diputacions Provincials de Conca, Terol, Osca, Sòria i Ourense.

Pel PSOE participarà Isaura Leal, com a membre de l'Executiva Federal; pel PP intervindrà Ignacio Cosidó, portaveu del Grup Parlamentari Popular i senador per Palència; per part de Podemos ha confirmat la seva assistència Pablo Echenique, en qualitat de secretari d'Organització i Programa; i com a representant de Ciudadanos, intervindrà la diputada per Burgos, Aurora Nacarino-Brabo.

El Debat, amb una durada de 90 minuts, s'emetrà -després de la seva distribució mitjançant un senyal sense costos-, en cadenes nacionals, autonòmiques i locals, entre d'altres, a Aragón TV, Telemadrid, Radio Televisión de Castilla y León, Castilla-La Mancha TV, Andalucía TV, RiojaTV FORTA; així com en altres tantes cadenes locals, entre les quals es troba el Grupo Cadena Mediana. L'emissió s'ha de fer en la franja horària acordada, sense interrupció i amb el tall publicitari de 5 minuts establert. A més, no es realitzarà sobreimpressió, llevat del logotip de l'emissor. S'autoritza el doblatge d'àudio a altres idiomes, respectant la literalitat en la traducció.

FONT: REDR

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept