Capcalera_altres1
Nova ediciĆ³ de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible"
07.04.2014

El Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente (MAGRAMA) ha editat el número 20 de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible", una publicació dedicada a la divulgació de les iniciatives de desenvolupament rural que s'impulsen al territori. 

En aquesta edició, la revista recull un reportatge sobre els "Camins Naturals", un dels programes del MAGRAMA que millor combinen desenvolupament econòmic i preservació de la natura. També s'inclou un article de Sonia Castañeda, directora de la Fundació Biodiversitat; i SEO/BirdLife ens mostra les seves millors fotos del 2013 relacionades amb la Xarxa Natura 2000 i el medi rural.
La revista també presenta el projecte "Riojania", una iniciativa reconeguda amb un dels Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals 2013 que atorga el MAGRAMA; i el "Rincón de la biodiversidad" i "AFAD Recuerda Extremadura"; dues iniciatives per a joves i grans que posen en valor el medi rural.

Consulta la revista

etiquetes: MAGRAMA RRN
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept