Capcalera_altres1
Nova edició del programa "Arranca" per al foment de l'autoocupació juvenil a la Noguera
29.09.2017

El passat 21 de setembre es va posar en marxa una nova edició del "programa Arranca" per a la cerca d'oportunitats laborals dels joves al món rural, adreçat a alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius i a empresaris/àries de la comarca de la Noguera.

En una primera fase, el programa ofereix a joves i empresaris diverses jornades formatives orientades a la millora de les competències en gestió empresarial, com per exemple les habilitats comunicatives, el lideratge, l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació o el desenvolupament d’una marca personal diferenciadora. En una segona fase, els joves tenen l’oportunitat de visitar diverses empreses del territori amb l’objectiu de conèixer de primera mà exemples d’èxit empresarial a la comarca i així generar inquietuds emprenedores o reconèixer oportunitats laborals qualificades al món rural. D’aquesta manera, el "programa Arranca" aposta per la creació de vincles entre el teixit empresarial i el col·lectiu jove que formarà part del futur professional i emprenedor del territori.

El "programa Arranca" està impulsat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord, l’Oficina Jove de la Noguera i el Consell Comarcal de la Noguera, i forma part del projecte de cooperació ODISSEU per al retorn dels joves al món rural.

Més informació "programa Arranca"

FONT: Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept