Capcalera_altres1
Posicionament dels territoris rurals i pesquers de Catalunya
22.09.2017

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), en representació i conjuntament amb els Grups d’Acció Locals dels territoris rurals i pesquers de Catalunya, davant els fets succeïts aquests últims dies i la situació generada a les institucions catalanes, volem mostrar tot el nostre suport al govern de Catalunya i a les seves institucions.

Volem expressar i refermar-nos públicament en l’aposta ferma que sempre hem fet els territoris rurals i pesquers pel diàleg, el consens i la concertació del món públic i el món privat, essència de la metodologia Leader que ens defineix. Aquesta nostra manera de fer requereix el ple exercici de la llibertat d’expressió i dels drets socials, civils, i polítics fonaments de la nostra societat democràtica.

És per això també que ens sumem a les manifestacions publicades per les entitats agràries i pesqueres de Catalunya (JARC,UP,FCAC,FNCCP), socis dels Grups d’Acció Local, i ens posem al costat de les entitats que representen el teixit econòmic i social del país que prenen posició davant la situació.

Document de posicionament

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept