Capcalera_altres1
Priordei
25.01.2011

Priordei és un nou projecte oleícola que neix gràcies a l'associació entre Copaga i la cooperativa andalusa Hojiblanca per comercialitzar l'oli verge extra i l'olivada del Priorat. L'objectiu d'aquest projecte oleícola és cooperar i trobar punts en comú amb altres empreses per tirar endavant projectes competitius i de futur. 

En una primera fase, Priordei produirà un total de 150.000 litres d'oli, que s'obtindran de 570.000 quilos d'oliva arbequina proporcionats per la Cooperativa Agrària de Margalef. El seu objectiu és oferir olis i olivada gourmet que siguin referents en qualitat i excel·lència, innovació i disseny.

L'acte de presentació de la marca Priordei va tenir lloc la setmana passada a Barcelona, i va estar presidit per Josep Maria Pelegrí, conseller del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. El conseller ha animat al sector oleícola català a fer compatible l'activitat empresarial amb el medi natural, i ha afegit que amb els nostres actius es poden trobar "vies per aportar progrés al món rural sense necessitat d'entrar en subvencions o estratègies insostenibles a llarg termini".

FONT: Ruralcat

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept