Capcalera_altres1
Sessions formatives en Responsabilitat Social Empresarial
14.10.2013

En el marc del projecte de cooperació catalana "Gestió Sostenible Rural. Cap a la consolidació de territoris Smart", el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha organitzat  tres sessions formatives per tal d’ajudar als promotors LEADER a adquirir coneixements que els facilitin la implantació de la Responsabilitat Social Empresarial en les seves organitzacions.

Les sessions es realitzaran a Cervera, Solsona i una visita d’intercanvi d’experiències a les comarques de la Segarra, l'Urgell i Les Garrigues, i es realitzaran els dies 16, 21 i 29 d’octubre.

1a Sessió
Pla Empresa: Què teniu a la vostra organització del Pla d’Empresa: Pla Estratègic, Pla de màrqueting, Pla d’operacions, Pla recursos humans o Pla de Direcció i control?
Pla estratègic: com feu la vostra gestió pressupostària? 

2a Sessió
Petjada de Carboni: Consums anuals 2012 d'electricitat, combustibles i flota de vehicles pròpia (si en tenen)
Comunicació 3.0: Teniu pla de comunicació a la vostra organització? Quines eines utilitzeu per donar a conèixer els vostres productes o serveis?

3a Sessió:
Visita a Can Antaviana (les Borges Blanques), Cooperativa l’Olivera (Vallbona de les Monges) i Seyart - joieria responsable (Cervera).

Les accions que es desenvolupen en el marc dels projectes de cooperació són finançades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el FEADER.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept