Capcalera_altres1
63a edició Fira de Sant Isidre de Solsona
Inicio: 15.05.2015 10:00
Final: 17.05.2015 21:00

En la 63a edició de la fira per excel·lència de la comarca, es consolida la incorporació de la fira de masies+sostenibles dins el mateix programa d’actes de Sant Isidre. Amb aquesta unió de dates es pretén sumar esforços per promocionar les energies renovables i l’emprenedoria en el sector forestal a través de l’explotació de la biomassa i altres mètodes sostenibles.

Per altra banda, els Empresaris per al Solsonès organitzaran xerrades a l’aire lliure, davant del seu estand, en les quals les empreses donaran a conèixer els seus productes i les seves experiències promocionals. Cada any són més les empreses que participen en aquest espai de promoció i, enguany, ja és el tercer any consecutiu que ho organitzen. A més, durant la fira també es promocionarà el producte local a través dels tastets que es faran dissabte i diumenge a la Plaça de Sant Joan.

Tot plegat, sense oblidar l’eix central de la mostra de Sant Isidre que passa pel bestiar i la maquinària agrícola, així com el sector empresarial, el sector associatiu, el sector automobilístic, l’artesania i el comerç de proximitat. Una fira multisectorial que s'ha convertit en un referent al territori.   

Més informació

Font: www.firadesolsona.com

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar