Capcalera_altres1
BCN Smart Rural "Iniciatives transformadores a la Catalunya Central: innovació, coworking i cooperativisme"
Inicio: 18.11.2020 10:00
Final: 18.11.2020 12:15

El PECT “BCN Smart Rural” és un projecte de desenvolupament rural cofinançat per la Diputació de Barcelona i el fons europeu FEDER, que té per objectiu la millora de la gestió forestal i la recuperació i promoció de l’activitat agrosilvopastoral a les comarques rurals de la demarcació de Barcelona.
Dos anys després de la seva posada en marxa, en aquesta jornada es presentaran els avenços realitzats en el marc d’una de les operacions d’aquest projecte. Aquesta operació, executada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) combina tres línies d’actuació: el foment de la innovació i la transferència de coneixement, el foment del coworking i el treball en xarxa, i el foment de l’agricultura social i el cooperativisme.

Programa i inscripcions

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar