Capcalera_altres1
I Jornada gastronòmica de Les Garrigues: Productes de qualitat i territori
Inicio: 28.05.2019 18:00
Final: 28.05.2019 21:00

El principal objectiu de la jornada és donar a conèixer els productes d’alta qualitat i de proximitat que es produeixen en les contrades de la Plana de Lleida i les seves possibilitats culinàries.
S'adreça, principalment, a professionals de la restauració i cuiners per donar-los una informació directa del productor sobre les qualitats i processos de producció de cada producte. La innovació i la creativitat dels professionals de la cuina de les nostres contrades poden donar un valor afegit molt important als nostres productes d’alta qualitat.
Aquesta jornada es centra, en aquesta edició, en 6 productes d’alta qualitat produïts a la zona de Les Garrigues i facilita el traspàs de coneixements i experiències, amb un contacte de proximitat, entre cuiners i productors.

Programa

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook