Capcalera_altres1
Caixa d'Eines LEADER
Promotor ARCA
Descripción

L'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local del territori i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, han impulsat la “Caixa d’Eines Leader”. Una carta on es recullen els projectes, les eines i els recursos més rellevants impulsats pels Grups d’Acció Local i ARCA amb l’objectiu d’apropar-los a les empreses, institucions i ciutadania dels territoris rurals, i que els poden ser de gran utilitat en la gestió del seu dia a dia.

Més de 60 recursos agrupats segons al públic al que es dirigeixen: empreses, persones i institucions. L’APP de la Pedra Seca, una aplicació per consultar i catalogar les construccions de pedra seca del territori; ENEGEST,  una eina on-line per a gestionar la facturació energètica d’una empresa de forma més eficient; o bé recursos educatius com la Cúpula GUSTUM o FER, iniciatives centrades en donar a conèixer i promocionar el consum de productes agroalimentaris del territori i l'emprenedoria entre els escolars, són una petita mostra dels recursos LEADER que es recullen al document.  

Valor añadido
Territorio GAL
Año de inicio 2019

Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar