Capcalera_altres1
1a Jornada sobre el Medi Natural de la Segarra
14.03.2018

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col·labora a la "1a jornada sobre el medi natural de la Segarra", que tindrà lloc els dies 17 i 18 de març al "Castell de Concabella -Plans de Sió". Aquesta acció forma part del catàleg d’activitats que es desenvoluparan l’any 2018 en el marc del projecte "Espais Naturals de Ponent", que ha ampliat el seu àmbit d’actuació a les comarques de la Segarra i la Noguera.

La jornada pretén posar sobre la taula la situació del medi natural a la Segarra, desenvolupant xerrades específiques sobre els aspectes que conformen el medi natural, fauna, vegetació, rius, etc. La trobada també inclourà una sortida de camp a Sant Pere dels Arquells, Timor i Pomar. 

Programa i inscripcions

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar