Capcalera_altres1
8è Premi Catalunya d’Urbanisme – 3r Premi Territori
17.09.2012

Guardons de caràcter biennal impulsats per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT). L'objectiu dels premis se centra en:

- 8è Premi Urbanisme: reconèixer i estimular els esforços dels professionals, dels tècnics i dels ens de l’Administració en la millora de l’urbanisme i de l’ordenació del territori de Catalunya.

- 3r Premi Territori:  reconèixer i estimular els esforços dels tècnics, l’Administració i altres entitats en la innovació dels instruments i processos d’anàlisi, ordenació i gestió del territori; i particularment la introducció en aquests dels criteris de sostenibilitat ambiental, cohesió social, concertació interinstitucional,  participació ciutadana i interdisciplinarietat.

El termini per poder presentar les candidatures és el proper 3 de desembre de 2012.

Més informació

etiquetes: premi finançament
Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar