Capcalera_altres1
ARCA convoca un lloc de treball en el marc del programa "GARANTIA JUVENIL"
11.10.2018

L’Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA convoca un lloc de treball temporal per a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya). Es tracta d'una plaça de tècnic/a de desenvolupament rural, per tal de donar suport a la responsable de projectes i cooperació de l'entitat en el disseny, desenvolupament, seguiment i avaluació dels projectes de desenvolupament rural on participa ARCA, tant a nivell nacional com europeu. En paral·lel, també es realitzaran tasques de recolzament en l’organització de jornades formatives, viatges d’intercanvi i tasques d’administració i comunicació de l’entitat.
La contractació és a jornada completa i s'iniciarà aquest octubre, per un període de 6 mesos.

REQUISITS

  • Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Econòmiques, Ciències Ambientals, Ciències Polítiques i de l’Administració, Enginyeria Agrària, i altres relacionats.  - Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances i Assistència a la Direcció.
  • Tenir menys de  30 anys.
  • No estar ni estudiant ni treballant.
  • No haver participat mai al programa de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil. 
  • Estar inscrit a DONO al SOC.

TERMINI
El termini per presentar la sol·licitud d’admissió al procés selectiu es tancarà el proper dia 17 d'octubre.

MÉS INFORMACIÓ
Gemma Ribalta: 973.48.16.44 – comunicacio@arca-dr.cat  

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar