Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central projecta documentals a les escoles del Solsonès en el marc del dia mundial del Medi Ambient
04.06.2012

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central en el marc del dia mundial del medi ambient, que es celebra el 5 de juny, organitza la projecció de documentals sobre aquesta temàtica a les escoles del Solsonès, per tal d’apropar la sostenibilitat als i les escolars del territori.

Les projeccions es realitzaran al CEIP Vall de Lord i a les escoles Arrels, Vinyet, Setelsis i de la ZER, essent la voluntat del Consorci apropar els seus projectes i propostes a tots els col·lectius del territori.

El dia mundial del medi ambient proclamat per Nacions Unides pretén fomentar la sensibilització mundial sobre el medi ambient i promoure l’atenció i l’acció política al respecte, a més, enguany es celebra l’any internacional de l’energia sostenible per a tothom.

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar