Capcalera_altres1
El Grup d’Acció Local d’Estònia Peipsi - Alutaguse visita Catalunya
07.05.2012

Els propers dies 15 i 16 de maig una delegació formada per representants del grup Leader d’Estònia Peipsi – Alutaguse i promotors privats dels projectes Leader seleccionats com a millors pràctiques del darrer any realitzaran un viatge d’intercanvi al territori català.
El viatge, organitzat per l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, la xarxa regional dels tretze grups LEADER de Catalunya, juntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, i els GAL d’acollida, té l’objectiu de difondre les bones pràctiques de l’eix Leader a Catalunya així com fomentar la cooperació i l’intercanvi dels grups GAL catalans amb altres grups europeus.

Durant l’estada es visitaran experiències relacionades amb la producció i comercialització de productes agroalimentaris (oli i torrons), i el turisme rural (el Parc Astronòmic del Montsec,  el Centre d’Interpretació de les Garrigues, i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca); entre d’altres iniciatives que promouen la diversificació de l’economia rural.

Així mateix, durant les jornades de treball es presentaran els projectes de cooperació en els que participen els grups d’acollida i es debatrà sobre possibles col·laboracions amb el grup estonià.

Programa de la visitaComentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar