Capcalera_altres1
El projecte "Cowocat_Rural", un dels protagonistes de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible"
20.06.2018

Impulsada per la Red Rural Nacional, la revista "Desarrollo Rural y Sostenible" s'edita trimestralment i té entre els seus objectius divulgar les polítiques de desenvolupament rural que s'estan posant en marxa a Espanya i a la UE, i donar a conèixer els projectes més interessants relacionats amb la innovació, la sostenibilitat i el benestar dels habitants del medi rural.

El darrer número de la revista està dedicat a la innovació i al paper que poden jugar les TIC en el desenvolupament dels territoris rurals, i "Cowocat_Rural" és un dels projectes de referència que es presenten en aquest sentit. D'aquesta iniciativa en destaca el seu caràcter creatiu i innovador, una nova forma de treball col·laborativa en entorns rurals encara poc coneguda però amb un gran bagatge a Catalunya, que permet atraure i fixar capital humà qualificat a les zones rurals i, d'aquesta manera, retenir el talent. L'article destaca també la tasca que està desenvolupant el Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques, grup coordinador, per exportar aquest projecte a Europa tot participant en visites d'intercanvi i trobades internacionals de treball on s'han establert les bases per a un projecte de cooperació internacional centrat en el coworking. 

Article "Cowocat_Rural" - revista RRN

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar