Capcalera_altres1
Els grups Leader, protagonistes del setmanari "El Temps"
02.11.2018

El setmanari El Temps ha dedicat un extens reportatge a explicar la xarxa de vivers que s'han creat a la comarca de la Conca de Barberà gràcies a la simbiosi de diferents administracions. Sota el títol Incubadores d'empreses futures, es presenten iniciatives com el "Viver de Celleristes de Barberà de la Conca" i l'"Espai Cuina", que obren les portes als emprenedors del territori i els permeten testar els seus projectes amb garanties.
La notícia també presenta algunes de les iniciatives impulsades pels Grups d'Acció Local de Catalunya, centrades en la creació i gestió d'espais compartits de treball, ja sigui mitjançant projectes de cooperació propis o amb el suport a iniciatives d'altres entitats, i que reben l'acompanyament d'aquests consorcis o associacions. Demostren així la seva capacitat d'encaix amb altres agents del territori quan l'objectiu és comú, en aquest cas l'enfortiment de l'ecosistema productiu del medi rural mitjançant el foment de l'emprenedoria.

Revista "El Temps" 1794 (pàg.52-55) 

FONT: Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp - Revista "El Temps"

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar