Capcalera_altres1
Es constitueix la "Taula Territorial d’empresa, emprenedoria, economia social i cooperativisme de l’Alt Pirineu i Aran"
07.07.2017

La Generalitat de Catalunya, a través de la Delegació Territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, estan impulsant accions per dinamitzar l’economia i estimular l’ocupació, afavorint així el creixement demogràfic, el reequilibri territorial i la plena integració d’aquets territoris a l’economia del país.

Amb aquest objectiu s'ha impulsat el projecte "Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran", un programa de promoció de l’economia social i el cooperativisme. Coordinat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i únic a la demarcació de Lleida, una de les primeres actuacions que s'ha previst és la constitució d’una taula territorial de treball que integri representants dels sectors socials i econòmics de les comarques de l'Alt Pirineu i  Aran, amb la finalitat d’orientar i concretar les actuacions del programa pels propers anys i, al mateix temps, ajudar a enfortir i consolidar les empreses socials i cooperatives existents.

La constitució de la taula va tenir lloc el passat 5 de juliol, al "Centre de Suport Territorial Pirineus de l’Institut Cartogràfic i Geològic", a Tremp . Un acte que va servir per presentar el projecte de l'Ateneu Cooperatiu als agents del territori, alhora que va tenir lloc una dinàmica de treball entre els assistents per identificar i definir les accions de futur. L'acte va comptar amb la participació del Consorci Leader Pirineu Occidental i el Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya. 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la "Xarxa d’Ateneus Cooperatius", impulsada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que pretén ser un servei de referència on les organitzacions cooperatives i d’economia social treballin juntes per crear i impulsar nous llocs de treball, en especial els de qualitat, i promocionar l’economia social.

FONT: Generalitat de Catalunya - Delegació Territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran 

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar