Capcalera_altres1
IV edició dels Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals
05.07.2013

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha convocat la quarta edició dels "Premios de Excelencia a la Innovación para Mujeres Rurales".
 
Aquests premis busquen reconèixer projectes originals i innovadors que apliquin models de negoci basats en la gestió sostenible dels recursos rurals que permetin explorar nous jaciments d’ocupació o que responguin a les necessitats de les dones al món rural, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible del medi rural.

Els premis estan dirigits a aquelles persones físiques o jurídiques espanyoles privades que, per raó del que disposen els seus estatuts o normes per les quals es regeixin, exerceixin la seva activitat preferentment en el medi rural i el domicili social es trobi en el medi rural, entès segons la definició de la Llei 45/2007 de 13 de desembre de desenvolupament sostenible del medi rural.

El termini per presentar les candidatures finalitza el dia 17 de juliol.

Consulta la convocatòria 

etiquetes: dones premi
Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar