Capcalera_altres1
La cooperació entre agents i entitats del Pirineu és clau pel desenvolupament del territori
02.05.2018

El president de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, Carles Luz, acompanyat del gerent de l’entitat, Albert Puigvert, s'han reunit aquest matí amb representants del "Consorci Leader Pirineu Occidental” per tal de conèixer les seves inquietuds i necessitats, avaluar la tasca desenvolupada fins al moment, i proposar noves actuacions de cara al futur.

La trobada s’ha celebrat a la seu del Consorci, a Tremp, i ha servit per conèixer de primera mà l’aplicació del programa Leader al territori, així com algunes de les iniciatives que està desenvolupant el grup a nivell local. Una tasca que, com ha puntualitzat la gerent del Consorci, està condicionada per les dificultats d’un territori de muntanya, amb unes comunicacions viàries limitades i una població molt dispersa.  D’entre els projectes del grup destaca la iniciativa “Leader Natura”, centrada en fomentar el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals i les seves àrees d’influència en coordinació amb els agents i empreses locals. Un desenvolupament que ha de ser compatible amb la conservació i sostenibilitat de l’entorn i les activitats que s’hi duen a terme.

Finalment, des del Consorci  s’ha volgut destacar el suport que estan rebent des d’ARCA, tant a nivell tècnic, acompanyant al grup en la posada en funcionament i implementació de l’administració digital; com institucional, treballant amb les diferents entitats implicades per poder mantenir les aportacions de finançament directe que rep el Grup d'Acció Local. 

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar