Capcalera_altres1
La plataforma «Viure a rural» inclou informació sobre serveis del Solsonès
16.01.2018

La comarca del Solsonès apareix a la plataforma guia de serveis al medi rural «Viure a rural», que s'ha creat en el marc del projecte Leader "Odisseu" per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural. Es tracta d'un projecte impulsat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) i per la Direcció General de Joventut amb el cofinançament del FEADER, amb la col·laboració de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural.

Des d'un mateix lloc web (https://viurearural.cat) es proporciona informació bàsica, útil i actualitzada dels recursos d'aquests territoris molt diversos que tenen en comú identitats rurals. Al Solsonès hi apareixen associacions, escoles i serveis com ara el Centre Sanitari.

FONT: Diari Regió 7

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar