Capcalera_altres1
Més de 250 assistents a la jornada "Educació amb l’entorn i desenvolupament rural"
01.07.2020

El passat dilluns, 29 de juny, es va celebrar la jornada "Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader", organitzada per l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), en col·laboració amb l’Associació Leader de Ponent, el Consorci GAL Noguera - Segrià Nord i el Programa Escoles Verdes, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Una jornada on vam poder gaudir de les reflexions del Sr. Francesco Tonucci, pedagog italià de referència, així com de les presentacions de tres projectes Leader (Gustum, FER i Espais Naturals de Ponent) i del Programa Escoles Verdes. La sessió, realitzada en línia, va comptar amb més de 250 assistents.

A continuació podeu consultar tots els continguts que es van tractar:

Addicionalment, també podeu consultar el Dossier de Recursos_Educatius_dels Projectes_Leader, on trobareu altres projectes que també ofereixen recursos educatius a les escoles (edició curs 2019-2020).

#educacioientorn - #educaciovivencial 

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar