Capcalera_altres1
"ODISSEU" entre els projectes europeus per atraure talent jove als territoris rurals
04.05.2018

El Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya ha presentat aquest dijous, a Brussel·les, les eines que el programa ODISSEU posa a disposició dels joves per al seu arrelament a les comarques rurals de Catalunya. La presentació, que portava per títol "Atraure joves talents a àrees rurals", ha tingut lloc en el marc del 2n Workshop d’inclusió social de la ENRD, centrat en el lema "Fem més atractives les àrees rurals per a la gent jove".

L’objectiu general d’aquest acte, organitzat per la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development - ENRD)era debatre com incrementar l’atractiu de les àrees rurals per la gent jove a través de l’intercanvi d’experiències i eines innovadores de diferents països europeus.

Arnau Martínez Fernández, jove estudiant de l’Alt Urgell que va participar en el Pràcticum Odisseu l'any 2017, va exposar quines eines facilita el projecte per a l’arrelament i l’atracció de joves a les comarques rurals de Catalunya. L’acte també va comptar amb la gerent del Consorci GAL Alt Urgell Cerdanya, Mireia Font Gras, per a donar a conèixer la tasca dels Grups d’Acció Local catalans a favor d’incorporar el talent jove a les zones rurals Leader.

Per a la trobada es va elaborar un pòster amb els resultats de les principals accions del projecte i es va facilitar una fitxa descriptiva del projecte i del CAUC en anglès.

FONT: Projecte ODISSEU 

Comentarios
Volver atrás
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar