Capcalera_altres1
Un obrador de pasta fresca i un restaurant vegà, dos dels projectes LEADER impulsats a la Catalunya Central
23.01.2018

A finals de 2017, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el fons europeu FEADER han fet efectiu el pagament dels ajuts LEADER a 18 projectes impulsats al territori del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

Un total de 741.365,11€ en ajuts, sobre una inversió de 2.986.530,00€, que es distribueixen entre 18 iniciatives promogudes a les comarques del Solsonès (6 projectes), la Segarra (6 projectes), l'Anoia (4 projecte) i el Bages (2 projectes). 

Pel que fa a les iniciatives subvencionades, i dins la mesura de transformació de productes agroalimentaris, destaquen la creació d’un obrador de pasta fresca, un obrador de xocolata artesana i una cerveseria artesana. Pel que fa a la millora d’activitats industrials, trobem dos projectes centrats en la millora i modernització d’una serradora i d’una indústria d’injecció de plàstic. Finalment, i en l'àmbit de les activitats turístiques, cal remarcar la creació d’un hotel-restaurant ecològic i vegà, la millora integral d’un hotel, i l'ampliació d’allotjaments en un càmping.

FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar