Capcalera_altres1
Una delegació de grups Leader polonesos visita Catalunya
17.09.2013

Una delegació de grups Leader polonesos visitarà Catalunya els dies 18 i 19 de setembre, amb l’objectiu de conèixer l’aplicació de la metodologia Leader al territori i alguns dels projectes impulsats per l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central.

La  trobada, organitzada pel grup Leader d’acollida, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA, vol servir per  fomentar la cooperació transnacional entre els grups Leader catalans i polonesos, a més de donar a conèixer com s’implementa el programa Leader a Catalunya i els resultats obtinguts fins l’actualitat.

La visita consisteix en dues jornades de treball que complimentaran les sessions teòriques i les taules de debat, amb visites a projectes que s’han desenvolupat al territori.
La primera jornada es desenvoluparà a la seu dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a Barcelona, i inclourà els actes institucionals de recepció i benvinguda, a més de la presentació de la delegació polonesa i dues ponències on es detallarà el funcionament de la metodologia LEADER a Catalunya i les mesures d’innovació agrària del Programa de Desenvolupament Rural català.
Durant la segona jornada de la visita, la delegació polonesa es desplaçarà fins al territori de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, on es visitaran els projectes Leader de Logos Berguerdà, la Burricleta i Cal Rovira - Els Casals. 

Aquest intercanvi de coneixements i bones pràctiques entre els grups Leader de Catalunya i Polònia ha de servir per buscar sinèrgies i punts de col·laboració que permetin treballar en nous projectes de cooperació en un futur pròxim. 

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar