Capcalera_altres1
Esplai Cerdanya, SL - Hotel Roca
Promotor Esplai Cerdanya, SL
Descripción

L’Hotel Roca és un hotel tradicional de muntanya situat al centre d’Alp, població que es troba als peus de les estacions d’esquí la Molina i Masella, una de les pistes amb  més quilòmetres esquiables del territori català. Els principals espais de l’hotel són: la recepció, la sala d’estar, el bar i un petit jardí.

Les actuacions que s'han dut a terme amb el Programa Leader han estat per a l'ampliació i millora de l'Hotel. Abans de la reforma, l’hotel comptava amb 21 habitacions i ara se'n poden oferir fins a 34. Les instal·lacions són molt més confortables i generen més comoditat entre els clients. Amb la millora de les habitacions de l’Hotel Roca, Alp incrementa i millora la seva oferta turística.

Valor añadido

Increment de l'oferta túrisitca de Alp, als peus de les estacions d'esquí de La Massella i La Molina. 

Grupos GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Anualidad 2016-2
Medida Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del proyecto
Turisme Rural / adequació d’infraestructures i oferta per a col·lectius específics
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Volver atrás
Esplai Cerdanya, SL - Hotel Roca
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar