Capcalera_altres1
Exquisitàrium, SL.
Promotor Exquisitarium SL
Descripción

L’empresa Exquisitarium SL es dedica a l’elaboració de productes alimentaris d’alta qualitat per satisfer les demandes d’altres empreses, principalment de l’àmbit de la restauració. Amb la creació de l’espai de showcooking, l’empresa podrà fer demostracions professionals de preparació, cuina i servei amb degustacions, per a la clientela i distribuïdors, inexistent fins al moment a l’Alt Urgell.

Aquesta sala permet exposar les creacions culinàries i els productes d’altres artesans locals en un escenari molt semblant a aquell en què s’acaben servint i consumint.

A més d’aquestes activitats, en aquestes noves instal·lacions l’empresa hi desenvoluparà cursos de cuina, presentacions i maridatges de productes locals i la formació a comercials i a clients dels productes d’Exquisitarium SL.

Altres actuacions de millora de les instal·lacions i l’accessibilitat de la seu de l’empresa han consistit en l’adequació de l’entorn de l’edifici, annex a la façana principal i del vestíbul i incorporació d’una escala a la planta primera de la nau des d’aquest vestíbul.

Valor añadido

Aquest projecte aporta dinamització econòmica a la comarca i a Oliana en particular, ja que Exquisitarium cuina amb productes de proximitat i mostra la tècnica culinària a destinataris finals d’abast nacional i internacional. Amb aquesta actuació l’empresa millora les seves instal·lacions de cara a consolidar el seu negoci i també potencia la visualització i promoció dels productes alimentaris artesans elaborats a la zona.

Grupos GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Anualidad 2016
Medida Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del proyecto
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Volver atrás
Exquisitàrium, SL.
exquisitarium 2
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar