Capcalera_altres1
SOADCO SL.
Promotor SOADCO, SL
Descripción

L’empresa SOADCO, SL és una empresa dedicada a la fabricació d’instruments a mida per a la realització de pròtesis dentals per a altres empreses com laboratoris odontològics.

El procés de fabricació s’inicia quan l’empresa rep l’encàrrec mitjançant un arxiu amb la informació del producte que cal fabricar. Aquest arxiu s’adapta mitjançant un software específic a fi que la maquinària làser pugui reproduir físicament el treball encomanat (corona, pont, arcada dental, etc...). Posteriorment es forneja, es poleix i es perfecciona per a donar-li l’acabat final. El procés segueix criteris sanitaris i mediambientals que fan que no hi hagi agents contaminants (no empra processos químics, combustions...)

Amb l’adquisició de la nova maquinària l’empresa incrementa la seva productivitat i eficiència per tal d’oferir el millor material possible amb les següents millores: possibilitat de manufacturar peces més grans, disposar d’un làser de major potència, un disseny més orientat a les necessitats de la persona usuària, un millor sistema de subjecció que permet un posicionament més precís dels components...

Valor añadido

La implantació d’aquesta empresa diversifica econòmicament la comarca i proporciona llocs de treball qualificats que promouen el retorn de talent professional. Amb l’adquisició de la nova maquinària de tecnologia avançada, SOADCO incorpora al seu equip dues persones més. El producte que genera és molt especialitzat i d’alt valor tecnològic que implica recerca i investigació empresarial en aquest àmbit.

Grupos GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Anualidad 2016-2
Medida Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del proyecto
NTIC i mitjans de comunicació / TIC a empreses

Volver atrás
SOADCO SL.
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar