Capcalera_altres1
160 joves assisteixen a les jornades joves-empreses ODISSEU
16.12.2013

Durant la tardor de 2013 s'han organitzat 6 jornades ODISSEU per tal de fomentar el contacte entre els joves i les empreses del medi rural. L'objectiu de les sessions, les quals han tingut lloc en diferents comarques rurals, ha estat millorar el coneixement dels joves vers el teixit empresarial de les comarques rurals, posar en contacte als joves amb els empresaris rurals, i oferir eines i oportunitats de col·laboració entre els joves i les empreses rurals.

Les activitats, impulsades conjuntament pels Grups d'Acció Local participants,  l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya i altres agents relacionats, s'han organitzat en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Les sessions estaven dirigides a joves de fins a 35 anys, estudiants i aturats de les comarques rurals. En total les jornades han comptat amb l'assistència de 160 participants i s'han pogut conèixer 15 experiències empresarials de la mà dels seus impulsors.

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar