Capcalera_altres1
ARCA signa un conveni amb el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya per tal de cooperar en projectes i formacions
04.04.2017

COLPIS col·laborarà amb ARCA per fomentar i tutelar eines de millora al desenvolupament rural que puguin ajudar a la feina dels Grups d’Acció Local i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya.

Alhora també hi ha la voluntat de cooperar per formar part de la nova edició del Màster de Desenvolupament Local que es durà a terme al Col·legi i que té per objectiu apropar als estudiants a la realitat del desenvolupament de pobles i ciutats actual per tal d’encaminar-la cap a un creixement sostenible i equilibrat. La col·laboració d’ARCA i els grups Leader en aquesta acció permetrà aportar coneixement del desenvolupament local de l’àmbit rural, amb exemples i bones pràctiques dels projectes desenvolupats després de més de dues dècades d’implementació del programa Leader als territoris rurals de Catalunya.

Arran del bon resultat de l’última formació duta a terme per COLPIS als grups Leader sobre les innovacions en la Llei del procediment comú de les Administracions Públiques, el col·legi seguirà col·laborant en altres jornades de formació per als GALs, incloent-hi com a novetat la formació online a través de Moodle. 

 

FONT: ARCA

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar