Capcalera_altres1
Convocada la VI edició del premi Ruralapps 2019
16.04.2019

Amb el premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural, distingir les empreses que hagin desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural, i reconèixer els empresaris innovadors que hagin desenvolupat aplicacions mòbils que aportin solucions tecnològiques a la ciutadania o als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.
El premi estableix dues modalitatsRuralapps-Ciutadania, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i Ruralapps-Professional, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.

Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun, i el termini de presentació finalitza el proper 17 de juny.

A la passada edició les candidatures guanyadores van ser "Myhealthwatche"r, una app que interpreta les etiquetes dels productes d'alimentació envasats en funció del perfil personal de salut de l'usuari, i "Waatic", un sistema per a l'aplicació intel·ligent de productes fitosanitaris i traçabilitat en cultius especials. 

Més informació

FONT: DARP

etiquetes: premi DARP
Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar