Capcalera_altres1
COWOCAT_RURAL, la xarxa d'espais i ecosistemes de coworking en entorns rurals de Catalunya
06.09.2017

“COWOCAT_RURAL” sorgeix de la necessitat de promoure l'emprenedoria mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar la creació d’ocupació i activitat econòmica a les zones rurals, i fomentar els valors del coworking i del teletreball en els territoris que participen al projecte.
Una iniciativa que permet atraure i fixar capital humà qualificat a les zones rurals, amb la corresponent retenció de talent: un factor clau pel desenvolupament d'aquests territoris.

De “COWOCAT_RURAL” destaquen accions com:

  • La creació d’una base de dades de coworkers i professionals rurals, per tal de conèixer i interconnectar les persones que formen part de l'ecosistema de coworking de l’entorn rural català. Una eina que, a dia d'avui, compta amb més de 130 professionals inscrits.
  • L'organització de 5 trobades de networking entre coworkers de l’àmbit rural, amb una seixantena d'assistents, en les quals es fomenta la generació de projectes i el treball col·laboratiu.
  • L'organització del "Catalunya Coworking Day", una jornada formativa, de difusió i d'intercanvi d'experiències, que va comptar amb més de 50 participants (Móra d'Ebre – 2016).
  • La participació en diferents fòrums de debat sobre coworking, innovació i emprenedoria com: Coworking Spain, Coworking Day BCN, BIZ Barcelona, Fira Innova i Fòrum d'Ocupació de la URV Terres de l'Ebre, entre d’altres. 
  • La difusió del coworking entre diferents col·lectius, com el dels joves o el de les dones, mitjançant la vertebració d'una sèrie de programes i accions específiques com: el Programa de foment del coworking a les universitats, el programa Pilot de foment del coworking entre estudiants de secundària, i la jornada de foment del coworking entre emprenedores de l’entorn rural. 

Trobaràs tota la informació del projecte "COWOCAT_RURAL" a:
www.cowocatrural.cat
Fitxa resum "COWOCAT_RURAL"

Iniciatives d'emprenedoria rural: Entrevista a "COWOCAT_RURAL" - Fundació del Món Rural - Agost_2017

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar