Capcalera_altres1
CURS: Eines de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) per a les empreses
03.10.2011

Empresaris de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta estan participant en el curs “Eines de RSE per a les empreses”, organitzat pel Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques en el marc del projecte de cooperació interterritorial “Gestió Sostenible Rural” que té per objectiu implantar polítiques de responsabilitat social a empreses del territori beneficiàries dels ajuts Leader.

El programa del curs està orientat a empresaris i emprenedors de les dues comarques que estan aplicant un Pla de Millora en RSE a la seva empresa. El curs, que s’imparteix els dies 3, 4 i 5 d’octubre a Gandesa a càrrec de José Miguel Gracia, expert en desenvolupament de projectes empresarials i Soci Director de Hunza Servicios y Proyectos S.L., presenta els següents continguts:

-   Planificació estratègica de l’empresa (concepte, fases de la planificació, missió, visió i valors, exemples pràctics).

-   Gestió i control pressupostari (concepte, el pressupost econòmic, tresoreria, exemple pràctic).

-   Manual de procediments de l’activitat de l’empresa (concepte, procediments de l’activitat de l’empresa, exemple pràctic).

-    Política ambiental (concepte, procés de desenvolupament i implementació de la política ambiental, exemple pràctic).

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar