Capcalera_altres1
Disponibles els vídeos de la jornada: Oportunitats per al Medi Rural. Programes Europeus "Europa Creativa" i "Europa amb els Ciutadans"
12.01.2018

El passat 12 de desembre, el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, amb la col·laboració de la Red Española de Desarrollo Rural, van impulsar la jornada Oportunitats per al medi rural. Programes Europeus "Europa Creativa" i "Europa amb els Ciutadans" i ajudes de la Secretaria d'Estat de Cultura", amb l'objectiu d'apropar els programes europeus i els ajuts existents de la Secretaria d'Estat de Cultura als tècnics i gerents de Grups d'Acció Local, així com a tècnics d'administracions locals que exerceixen la seva funció diària en el medi rural.

Durant la jornada es van presentar els dos programes de finançament, així com dos casos pràctics: "Epicuro" (liderat per la Mancomunidad Integral de la Sierra de San Pedro, Extremadura) i cofinançat pel programa "Europa amb els Ciutadans"; i "Common Cultural Connetions" (amb la participació de la Universitat de Cantàbria) i cofinançat pel programa "Europa Creativa".

La jornada es va completar amb un panorama general de les principals ajudes que hi ha a la Secretaria d'Estat de Cultura, i de les que també es poden beneficiar els territoris rurals.

A continuació es detallen tots els vídeos i presentacions de la jornada: 

Europa Creativa (vídeo)
Europa Creativa-Cultura (presentació PDF)

Europa con los Ciudadanos (vídeo)
Europa con los Ciudadanos (presentació PDF)

Casos Pràctics (vídeo)
Projecte "Common Cultural Connections" (presentació PDF)
Projecte "Epicuro" (presentació PDF)

Ajudes de la Secretaria d'Estat de Cultura (vídeo)
Principals línies d'ajudes de la Direcció General d'Indústries Culturals i del Llibre (presentació PDF)
Principals línies d'ajudes de l'ICAA (presentació PDF)
Principals línies d'ajudes de l'INAEM (presentació PDF)
Principals línies d'ajudes de la Direcció General de Belles Arts i Patrimoni (presentació PDF)

FONT: Ministerio de Educación, Cultura y Deporte 

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar