Capcalera_altres1
El 17 de març obre la 4a convocatòria WiFi4EU per a instal·lar wifi a espais públics municipals
11.03.2020

El proper 17 de març a les 13h, la Comissió Europea obrirà una nova convocatòria de la iniciativa WiFi4EU. Un programa amb el qual es pretén fomentar i potenciar l'ús de les tecnologies de la informació i garantir l'accés gratuït a la xarxa a tots els ciutadans europeus. Aquesta convocatòria, que està oberta a Ajuntaments o agrupacions municipals d'arreu de la UE, s'estendrà un dia i mig, fins el 18 de març a les 17h.

Els Ajuntaments podran fer la seva sol·licitud per optar a un dels 947 abonaments disponibles, de 15.000 euros cadascun, que es podran utilitzar per instal·lar xarxes wifi gratuïtes en espais públics com ara els edificis del consistori, biblioteques públiques, museus, parcs o places.
Un cop els Ajuntaments s'han registrat al WiFi4EU Portal poden presentar la sol·licitud amb només un clic. La Comissió seleccionarà els beneficiaris per ordre de recepció de sol·licituds, tot i que tenint en compte també un equilibri geogràfic.

Més informació

FONT: www.wifi4eu.cat  - Butlletí #FonsUECat

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar