Capcalera_altres1
El Consorci Leader de la Catalunya Central aprova les propostes d'ajut de la convocatòria 2019
26.06.2020

La Junta executiva del Consorci per la Desenvolupament de la Catalunya Central, celebrada el passat dia 15 de juny va aprovar les propostes de subvenció corresponents a 24  projectes empresarials que han estat subvencionables en la convocatòria 2019, dins el programa LEADER 2014-2020.

La inversió privada generada per aquests projectes presentats és troba al voltant d’uns 3.542.000 euros i els beneficiaris rebran els propers mesos les resolucions d’ajut de  la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació per import total de 776.484,60 €, recordant que els ajuts van finançats al 57% per la Generalitat de Catalunya i el 43% pel fons europeu FEADER.

Pel que fa als 24 expedients aprovats, i referits a l’àmbit territorial del Consorci, són diversos i 7 corresponen a la mesura de transformació de productes agroalimentaris, destacant l’ampliació d’un obrador d’embotits d’una entitat social, millores en empreses de productes càrnics i forns de pa i 17 a activitats no agroalimentàries, destacant la creació d’un fablab, d’un hotel temàtic, d’allotjaments rurals, d’un centre d’atenció a les persones, un tanatori i millores en d’altres activitats industrials, de serveis i turístiques. Malauradament 11 sol·licituds de privats i d’ens locals han quedat sense subvenció al haver-se esgotat el pressupost de subvenció disponible.

Per comarques els indicadors són a la Segarra amb 7 expedients aprovats i un import  d‘ajut de 167.564,93€, al Solsonès 9 expedients aprovats amb un import d’ajut de 347.987,98 €, l’Anoia amb 7 expedients amb un import d’ajut de 242.007,32 € i el Bages amb 1 expedient aprovat i un import d’ajut  de  18.924,37 €.

Aquesta ha estat la cinquena convocatòria d’ajuts Leader de la Catalunya Central aprovada amb un import fins ara destinat a ajuts de 3.882.424 € i 111 projectes recolzats, essent Catalunya el Leader de l’estat espanyol amb més convocatòries publicades en execució.

Més informació

etiquetes:
Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar